24.6 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 2-3: Λονδρέζικη βόμβα τίναξε στον αέρα την Premier League! (vid)

Ο τρομερός Χάρι Κέιν χτύπησε σαν τυφώνας την... παραλίγο ομάδα του, βάζοντας φωτιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

Μέχρι πριν λίγο καιρό, η Μάντσεστερ Σίτι φάνταζε ως βέβαιη πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί σεζόν στην Premier League. Μετά το αποψινό κάζο όμως, τα πράγματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχουν πάρει φωτιά!

Ένας… παραλίγο παίκτης των Πολιτών ήταν αυτός που υπέγραψε την απίθανη νίκη της Τότεναμ. Ο Χάρι Κέιν πήρε από το χέρι την ομάδα του και με δυο γκολ έκανε τη διαφορά σε ένα ματς που μπορεί να αλλάξει την έκβαση του τίτλου.

Οι «πετεινοί» πέρασαν νικηφόρα με 3-2 από την έδρα των «πολιτών», για την 26η αγωνιστική, προσφέροντας απλόχερα «δώρο» στη Λίβερουλ, καθώς η διαφορά της από την κορυφή μειώθηκε στους 6 βαθμούς, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν στο 4΄ προηγήθηκαν με τον Κουλουσέφσκι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 33΄ με τον Γκουντογκάν. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κέιν έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους «πετεινούς» (59΄), οι οποίοι ήλεγξαν το ρυθμό του αγώνα και όδευαν εκ του ασφαλούς προς το «τρίποντο» μέχρι το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μαχρέζ με πέναλτι έφερε και πάλι την ισοπαλία στο ματς (2-2). 

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 95΄, μετά από ασίστ Κουλουσέφσκι, διαμόρφωσε το τελικό 2-3, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών της ομάδας του. 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς