18.9 C
Athens

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Οι Βυσσινί πλησίασαν την κορυφή του βόρειου ομίλου (vid)

Η ΑΕΛ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Αλκαζάρ με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ και βρέθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια στον Βόρειο Όμιλο με παιχνίδι περισσότερο.

Οι Βυσσινί πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Ερυθρόλευκους που έπειτα από αρκετές αγωνιστικές αγωνίστηκαν χωρίς ποδοσφαιριστή από την πρώτη ομάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με το φανταστικό σουτ του Ραμίρες και στο 54′ διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Ο Γκοτζαμανίδης έπιασε την κεφαλιά στην εκτέλεση κόρνερ, ο Νίκας έκανε την απόκρουση και ο Παπαγεωργίου πήρε το ριμπάουντ για το 2-0. Η ΑΕΛ πανηγύρισε την 4η σερί νίκη, με τον Ολυμπιακό Β’ να γνωρίζει μια ακόμα ήττα εκτός έδρας και να μειώνει απλώς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Κολομπίνο (59′ Κ. Παπαγεωργίου), Όγκμποε (71′ Τσουμάνης), Ραμίρες (80′ Μιλτιάδης), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς (80′ Γιάκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59′ Κλίτσα), Ντόι (46′ Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76′ Πινακάς), Νταμπό, Αλκαχτάνι (59′ Μαρίνος), Λιάτσος (76′ Τσέλιος), Βοΐλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς