18.4 C
Athens

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0: Έχασαν και πάλι έδαφος οι Κρητικοί

Από το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο 0-0 με τον Ιωνικό λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα. Στη Νίκαια ο ΟΦΗ άφησε δύο βαθμούς μερικά 24ωρα μετά το ματς με την ομάδα του Κρις Κόλμαν και παρότι έχει 34 βαθμούς, κινδυνεύει να πέσει από την εξάδα μιας και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στο -2 από την 6η θέση με τρία (!) παιχνίδια λιγότερα (32 βαθμοί).

Αντίθετα, αυτή η ισοπαλία βόλεψε πάρα πολύ τον Ιωνικό που έφτασε τους 22 και έχει μια σχετική απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό και μπαράζ παραμονής.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές τελικές αλλά σπουδαίες ευκαιρίες όχι. Ο ρυθμός του πρώτου μέρους ήταν πολύ χαμηλός και βόλεψε ειδικά τους γηπεδούχους που έκλεισαν τον άξονα και οδήγησαν περισσότερο στα άκρα τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως καλύτερο για τον θεατή, με τις γραμμές να ανοίγουν περισσότερο, αλλά και πάλι οι φάσεις να μην είναι σωστά εκτελεσμένες. Μια κεφαλιά του Τουράμ από καλή θέση δεν ανησύχησε τον σταθερό Επασί, ο οποίος λίγο νωρίτερα ενστικτωδώς απέκρουσε το παρ’ ολίγον αυτογκόλ του Μπαλογιάννη.

Ο Χουτεσιώτης είχε και εκείνος από την πλευρά του σταθερές επεμβάσεις στα σουτ των Τσιλιανίδη και Μπαλογιάννη και κράτησε αρκετά εύκολα το μηδέν στην εστία του. Οι Κρητικοί έμειναν στο 0-0 στη Νίκαια, με τον Νέιρα να αποβάλλεται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΦΗ 0-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κίτρινες: Μάντζης, Ντάλσιο / Μαρινάκης, Νέιρα, Φελίπε

Κόκκινες: 90+4′ Νέιρα

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (55′ Τουράμ), Κάνιας (82′ Πλατέλλας), Μάντζης (77′ Μάναλης)

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Νέιρα, Βούρος, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι (31′ Μπουζούκης), Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (71′ Λάμπρου), Φελίπε, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς