15 C
Athens

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο του Ολυμπιακού, Βασίλη Μποτίνο

Πλήθος κόσμου και φυσικά αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνόδευσε σήμερα (19/02) στην τελευταία του κατοικία τον Βασίλη Μποτίνο.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί από την προηγούμενη Τετάρτη για την απώλεια του σπουδαίου αυτού εξτρέμ, που άφησε το δικό του στίγμα ως ανεξίτηλο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, από το 1965 μέχρι το 1971 όταν κι αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα.

Συνολικά με τον Ολυμπιακό σε 140 συμμετοχές πέτυχε 120 τέρματα και ψηφίστηκε στην χρυσή ενδεκάδα του συλλόγου ως ο κορυφαίος αριστερός εξτρέμ όλων των εποχών.

Ο Βασίλης Μποτίνος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών μετά από μάχη με τον κορωνοϊό κι ενώ είχε διασωληνωθεί σε ΜΕΘ.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Τάκης Αγραφιώτης, ο Δ’ Αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς.

Στεφάνια κατέθεσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών μεταξύ άλλων, ενώ το «παρών» έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Για λογαριασμό των βετεράνων του Ολυμπιακού, παρευρέθηκαν οι Φρονιμίδης, Γκαϊτατζής, Βασιλείου, Γιούτσος, Σιώκος, Λεμονής, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Κελεσίδης, Κουρκουβέλας, Σταυρόπουλος, Σ. Παπάζογλου, Καλτσάς, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Κοττάκης, Λεβαντής, Γλύκας, Παναούσης, Πασάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς