16.4 C
Athens

Μαρτίνς: Θα έχουμε διαφορετική ενδεκάδα με τον Βόλο, θέλει χρόνο ακόμη ο Φορτούνης

Τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Βόλο μοιράστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας παράλληλα και ειδική αναφορά στον Κώστα Φορτούνη που επέστρεψε στα γήπεδα βρίσκοντας και δίχτυα με την β' ομάδα των Ερυθρολεύκων

Τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Βόλο μοιράστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας παράλληλα και ειδική αναφορά στον Κώστα Φορτούνη που επέστρεψε στα γήπεδα βρίσκοντας και δίχτυα με την β’ ομάδα των Ερυθρολεύκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα παραταχθεί εντελώς διαφορετική σε σχέση με το ματς στο Μπέργκαμο τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα της ενδεκάδας και σε συνέχεια των δηλώσεών του είπε πως ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε καλό δρόμο, όμως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για τα παιχνίδια με τον Βόλο: «Έχω δύο αναμνήσεις. Η μία είναι αρνητική, πριν από δύο χρόνια, στο ματς των Χριστουγέννων, όπου είχε ακυρωθεί το γκολ του Σουντανί. Αυτή ήταν μια πραγματικά άσχημη ανάμνηση για εμάς και μια άσχημη βραδιά.

Έχω όμως και την ανάμνηση από την περσινή χρονιά, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι πιστεύω ότι θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής, θα χρειαστεί από εμάς μέγιστη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Για την διαφορά μεταξύ των αγώνων με Αταλάντα και Βόλο: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους και θέλουν τελείως διαφορετική προσέγγιση. Η σίγουρη διαφορά είναι ότι δε θα έχουμε την ίδια ενδεκάδα όπως με την Αταλάντα, γιατί υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και θέλουν και αυτοί την ευκαιρία τους.

Η δεύτερη αιτία είναι πως ο χρόνος αποθεραπείας είναι πάρα πολύ μικρός και θα πρέπει να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους παίκτες που παίξανε στην Ιταλία, επομένως η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική. Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά, είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται υπομονή, κατοχή και πρωτοβουλίες από την ομάδα μας και σίγουρα η προσέγγιση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετική και με διαφορετικούς παίκτες».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Πραγματικά έκανε τα πρώτα 45’ συμμετοχής του με την Β’ ομάδα. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά ακόμη, έρχεται από έναν πολύ βαρύ και δύσκολο τραυματισμό, χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνο ακόμη για να μπορέσει να επιστρέψει στις απαιτήσεις της ομάδας μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς