14.4 C
Athens

Κλοπ: Δεν σκέφτομαι ούτε λεπτό το πώς θα φτάσουμε τη Σίτι

Η Λίβερπουλ διανύει περίοδο φορμαρίσματος μετρώντας 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει εκκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2022, ωστόσο για τον προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ, υπάρχει μόνο το βήμα-βήμα με βάση το πρόγραμμα και όχι οι βιασύνες για το πώς κι αν τελικά η ομάδα του καταφέρει να «πιάσει» τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της κατάταξης, με τους Πολίτες να έχουν διαφορά 9 βαθμών με ένα ματς παραπάνω.

Με αφορμή το σημερινό (19/02) ματς με τη Νόριτς ο τεχνικός των Ρεντς αναφέρθηκε στη μάχη για την κορυφή, λέγοντας ότι πρώτα κοιτάει την ομάδα του και μετά όλα τα άλλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κλοπ:

«Υπάρχουν πραγματικά πολλά να διορθωθούν. Από όλα τα προβλήματα που έχω το μικρότερο είναι το να φτάσουμε τη Σίτι. Δεν υπάρχει μέρα στην εβδομάδα, ούτε λεπτό στην πραγματικότητα να το σκέφτομαι. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, έχουμε μόνο να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να δούμε αν θα πλησιάσουμε ή όχι.

Εκτός από αυτό, παλεύουμε για μια θέση στο Champions League. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια. Αν θέλουμε να πάμε πιο μακριά σε αγώνες κυπέλλου ή να κερδίσουμε το κύπελλο, τότε πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια. Είναι η ίδια λύση: λύνεις όλα σου τα προβλήματα κερδίζοντας αγώνες και αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς