15 C
Athens

Χαριστέας: Να μη κουβαλάμε στο γήπεδο τη δολοφονία του Άλκη, δεν ψάχνει για εκδίκηση ο κόσμος του Άρη

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που πλησιάζει αλλά και το θέμα της σωστής διαχείρισης στο θέμα με το δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο πρώην άσος και αθλητικός διευθυντής των Κιτρίνων και νυν Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε ότι ο κόσμος του Άρη που θα επιστρέψει στο γήπεδο μετά την άρση των μέτρων δεν ψάχνει εκδίκηση και ό,τι έγινε ή τουλάχιστον δεν θα πρέπει να το κάνει, καθώς «οφείλουμε να μη κουβαλάμε στο γήπεδο τη δολοφονία του Άλκη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαριστέας.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα των δηλώσεών του στη Βεργίνα Τηλεόραση:

«Είμαι σίγουρος ότι επειδή προέρχομαι από την οικογένεια του Άρη ότι αυτή τη στιγμή όλοι καταλαβαίνουνε, όλοι βλέπουν ότι η βία που οδήγησε στη δολοφονία του Άλκη δεν έχει σχέση με την ομάδα του Άρη. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα παιχνίδι σε πλαίσια ντέρμπι, ότι οι φίλαθλοι θα κρατήσουν επίπεδο στην κερκίδα, δε θα υπάρξουν προβλήματα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, που είμαστε πρότυπα, δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα. Θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά, έχω εμπιστοσύνη στο ότι ο κόσμος δεν θέλει να εκδικηθεί. Η πόλη μας είναι στεναχωρημένη και δεν πρέπει να ρίχνουμε αλάτι στην πληγή. Δεν πρέπει να κουβαλάμε μέσα στο γήπεδο τη δολοφονία του Άλκη.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς