21 C
Athens

Super League: Τα φώτα σε Αγρίνιο και Περιστέρι με φόντο τη σωτηρία και τα play-off

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (19/02) το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Super League, όπου φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν στο αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (19/02) το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Super League, όπου φυσικά όλα τα φώτα πέφτουν στο αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Πριν από αυτό το ματς, όμως, προηγούνται τα σημερινά όπου ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα του ανεβασμένου Παναιτωλικού, με στόχο τη νίκη που θα δώσει από τώρα στους Πράσινους το εισιτήριο για τα play-off του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Από τη μία οι Περιστεριώτες ψάχνουν τρίποντο-ανάσα για να παραμείνουν στο κυνήγι της Λαμίας, ενώ από την άλλη οι Αρκάδες παίζουν ίσως και το τελευταίο τους χαρτί για την είσοδο στην εξάδα, καθώς ο κλοιός έσφιξε μετά την απρόσμενη ήττα από τον Ιωνικό με 3-2 την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, η ομάδα της Νίκαιας με πιθανή νίκη σήμερα επί του ΟΦΗ (17:15) θα κάνει καθοριστικό βήμα για τη σωτηρία της και το καλύτερο πλασάρισμα στα play-out, τη στιγμή που οι Κρητικοί διεκδικούν με αξιώσεις μέχρι και την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten:

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

Ιωνικός-ΟΦΗ (17:15, Cosmote Sport 3)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports Prime)
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (19:30, Cosmote Sport 2)

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης (15:00, Cosmote Sport 3)
Βόλος-Ολυμπιακός (17:15, Cosmote Sport 2)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Cosmote Sport 1)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports Prime)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς