20.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανασύνταξη, Βόλος και μετά το πλάνο πρόκρισης για Αταλάντα

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν μετά το Μπέργκαμο και συνεχίζουν σε πλήρους ρυθμούς την προετοιμασία τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε Super League και του επαναληπτικού με τους Μπεργκαμάσκι στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το μεσημέρι της Παρασκευής σε ελληνικό έδαφος μετά τον πρώτο αγώνα με την Αταλάντα για τα play-off του Europa League σε ένα ματς που το τελικό σκορ (2-1) δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Ιταλούς αλλά αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν και συνεχίζουν σε πλήρους ρυθμούς την προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας σε Super League και του επαναληπτικού με τους Μπεργκαμάσκι στον Πειραιά. Η αρχή, όμως, θα γίνει στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Κυριακή, εκεί όπου το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σύγκριση με αυτά που είδαμε στο Μπέργκαμο θα κυνηγήσει μία πολύτιμη νίκη, σε μία αγωνιστική που μπορεί να κρίνει πολλά ενόψει play-off καθώς την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ θα δοκιμάζεται στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη.

Οι Πειραιώτες μετά το πρωινό χαλάρωμα στον Ρέντη θα ταξιδέψουν το απόγευμα προς την πόλη της Μαγνησίας, σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά τους δυσκολεύει και δεν προσφέρεται για γκέλα. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ενεργοποιήσει ξανά τους Καρβάλιο, Φαντιγκά, Κίτσο, Ελ Αραμπί, Ρόνι Λόπες και Βαλμπουενά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δεν αποκλείεται το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα να αποτελείται από τους Μπα και Αβράαμ Παπαδόπουλο με σκοπό να πάρουν ανάσες οι Σισέ, Μανωλάς και Σωκράτης.

Μετά από το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός για τον αγώνα με την Αταλάντα όπου θα κρίνει και το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, μπροστά σε περίπου 16.000 οπαδούς στο φαληρικό γήπεδο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς