16.5 C
Athens

«Δεν ήταν παραίτηση, με απέλυσε ο Κοντομηνάς!»

«Πόλεμος» ανάμεσα στον Alpha και τη μέχρι πρότινος διευθύντρια προγράμματος του σταθμού

Τελικά η αποχώρηση-βόμβα από τον Αlpha λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα του σταθμού δεν ήταν ακριβώς… αποχώρηση.

Μπορεί το κανάλι να έβγαλε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος, Ιζαμπέλα Σασλόγλου για προσωπικούς λόγους και μάλιστα να «την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και να της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία», ωστόσο η ίδια αρνείται ότι παραιτήθηκε και κάνει λόγο για ψευδή ανακοίνωση του σταθμού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα newpost.gr και την Ντέπυ Γκολεμά, έκανε λόγο για απόλυση: «Δεν πρόκειται για παραίτηση, αλλά για απόλυση. Ένας επαγγελματίας στην αρχή της σεζόν δεν παραιτείται, απλά είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον κ. Κοντομηνά όσον αφορά τη φιλοσοφία σε κάποιες ζώνες του προγράμματος και έκρινε σωστό να με παραιτήσει. Η ανακοίνωση του Alpha είναι ψευδής. Ποτέ δεν παραιτήθηκα, απλά απολύθηκα και έχω συμβόλαιο μέχρι το Μάιο. Εγώ δουλεύω κανονικά».

Η αλήθεια είναι βέβαια πως για λόγους αβρότητας, οι απολύσεις από τα κανάλια ανακοινώνονται ως παραιτήσεις. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα στελέχη, οπότε και ο Alpha ακολούθησε την… πεπατημένη.

Η ίδια όμως, προφανώς για λόγους επαγγελματικούς, ήθελε να πει τα πράγματα με το όνομά τους!

Ωστόσο, η επόμενη αποστροφή του λόγου της, όπου αναφέρει ότι η ίδια θα κάνει χρήση του συμβολαίου της και θα δουλέψει μέχρι τον Μάιο δείχνει πως αυτό το «διαζύγιο» δεν θα είναι αναίμακτο και ενδεχομένως το λόγο να έχουν τα δικαστήρια.

Το βέβαιο είναι ότι έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στον σταθμό και το πρώην σημαντικό του στέλεχος λίγο καιρό πριν βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα, αφού το κανάλι μιλά για παραίτηση (άρα και αποχώρηση χωρίς αποζημίωση;) και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου για συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Μάιο του 2019 (άρα και διεκδίκηση δεδουλευμένων;).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς