20.9 C
Athens

Γιουβέντους – Τορίνο 1-1: Θλιβερή Κυρία κράτησε τον βαθμό και λέει και… ευχαριστώ!

Και φέτος (όπως πέρσι) η Τορίνο βρήκε τον τρόπο να κάνει ζημιά στη Γιουβέντους στο τοπικό ιταλικό ντέρμπι. Η ομάδα του Αλέγκρι μπλοκαρίστηκε στην έδρα της από την Τορίνο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1) και τους φιλοξενούμενους να αποσπούν για πρώτη φορά βαθμό στη συγκεκριμένη έδρα μετά από πέντε χρόνια.

Η Μεγάλη Κυρία έφτασε μεν τους 47 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, αλλά στο -3 ακολουθεί η Αταλάντα (με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες την προηγούμενη αγωνιστική) η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Γιουβέντους είχε σε κακή βραδιά τον Βλάχοβιτς (αντικαταστάθηκε στο 74′ από τον Κεν) αλλά ευτύχησε να προηγηθεί στο 13′ με τον Ντε Λιχτ από την εκτέλεση κόρνερ του Κουαδράδο. Η εικόνα της όσο περνούσε η ώρα γινόταν και χειρότερη, η Τορίνο το πίστεψε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με το πλασέ του Μπελότι στο γύρισμα του Μπρέκαλο από τα αριστερά στο 62′.

Μάλιστα, τις καλύτερες φάσεις για δεύτερο γκολ τις είχε η ομάδα του Γιούριτς ωστόσο ο Σίνγκο, ο Μπελότι και ο Μαντραγκόρα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σέζνι. Η Γιουβέντους ήταν τόσο κακή που στο δεύτερο μέρος δεν είχε καν τελική εντός εστίας και το 1-1 μοιάζει ιδιαιτέρως κολακευτικό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Πελεγκρίνι (46′ Ντε Σίγλιο), Ζακάρια, Λοκατέλι (74′ Αρτούρ), Ραμπιό, Ντιμπάλα (54′ ΜακΚένι), Βλάχοβιτς (74′ Κεν), Μοράτα

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζιτζί, Μπρέμερ (90′ Μπουοντζόρνο), Ροντρίγκεζ, Βοϊβόντα, Σίνγκο (80′ Ανσάλντι), Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Πόμπεγκα, Μπρέκαλο (75′ Πιάτσα), Μπελότι (79′ Σανάμπρια)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς