20.8 C
Athens

Πρίφτης: Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι πάντα ένα ωραίο ματς

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 85-68 του Προμηθέα πιο δύσκολα από ό,τι αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στην αστοχία του πρώτου μέρους αλλά και στη βελτίωση της εικόνας των Πράσινων στο δεύτερο, ενώ αναφέρθηκε και στο πιθανό ντέρμπι αιωνίων την προσεχή Κυριακή στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν άστοχοι, δεν ήμασταν τόσο σκληροί όσο ο Προμηθέας. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε με σωστό τρόπο, χτίσαμε προοδευτικά τη διαφορά και νικήσαμε καθαρά. Μας προβλημάτισε η αστοχία, αγχωθήκαμε,. Το διορθώσαμε στη συνέχεια, βελτιώνοντας την άμυνα μας»

Για την προτίμησή του στον τελικό: «Ό,τι έρθει ευπρόσδεκτο, να γίνει ένα καλό ματς την Κυριακή. Ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι ωραίο ματς».

Για τη διοργάνωση στην Κρήτη: «Η Κρήτη φημίζεται για την αγάπη της για το μπάσκετ. Έχει κάνει διοργανώσεις, πολλές φορές φιλοξένησε την ομάδα μας. Είναι οικείο το περιβάλλον, φιλόξενη η Κρήτη όπως πάντα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς