17 C
Athens

Ρέαμπτσιουκ: Θα εμφανιστούμε πιο δυνατοί στον επαναληπτικό

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League. Ο Μολδαβός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της ρεβάνς και υποστήριξε πως όλοι θα εμφανιστούν καλύτεροι στη ρεβάνς με την Αταλάντα.

Παράλληλα, στάθηκε και εκείνος όπως και αρκετοί συμπαίκτες του στην αδυναμία που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στις στημένες φάσεις και τις οποίες πλήρωσε με τα δύο γκολ του Τζιμσίτι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

Για το τι κρατάει από τον αγώνα: «Τα δύο ημίχρονα ήταν τελείως διαφορετικά. Στο πρώτο πετύχαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες και γι’ άλλο, πιέσαμε αρκετά και αμυνθήκαμε καλά στην πίεση της Αταλάντα, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Στο β’ ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στις στημένες φάσεις, έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί. Ακόμη και εκεί προσπαθήσαμε να πιέσουμε, τα καταφέραμε πολύ καλά απέναντι στην Αταλάντα. Είναι το πρώτο μέρος της φάσης, θα είμαστε πιο δυνατοί στο δεύτερο ματς».

Για τη ρεβάνς και τον κόσμο στο Καραϊσκάκης: «Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στο γήπεδο μας, με τον κόσμο στο γήπεδο μας είμαστε πιο δυνατοί, θέλουμε τη στήριξη τους, έχουμε ανάγκη την παρουσία τους. Και τώρα που θα την έχουμε θα είμαστε πιο έτοιμοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς