20.5 C
Athens

Μονεμβασιώτης: Να σηκωθεί να φύγει ο Κλάτενμπεργκ, δεν υπάρχει μόνο το Big-4 (vid)

Ο Απόλλων είναι από πολύ νωρίς φέτος καρφωμένος στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Κόντρα στον Παναθηναϊκό έγραψε ιστορία ως η ομάδα με το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς γκολ από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ αν δεν σκοράρει στη Λαμία την Κυριακή, τότε θα γίνει η μοναδική «ελλαδική» ομάδα στην ιστορία της Α’ εθνικής που δεν θα έχει βάλει γκολ σε 11 σερί ματς, ισοφαρίζοντας την τραγική επίδοση του Ολυμπιακού Λευκωσίας τη σεζόν 1971/72.

https://athlosnews.gr/monemvasiotis-afoy-o-olympiakos-den-empisteyetai-ton-klatenmpergk-eimaste-fan-toy/

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει εδώ και καιρό σηκώσει το φλάμπουρο της επανάστασης κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αν και είναι κοινό μυστικό ότι για το αγωνιστικό χάλι των Κυανόλευκων (με το ατελείωτο πήγαινε-έλα στον πάγκο) οι τελευταίοι που φταίνε οι διαιτητές, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων θεωρεί ότι το βασικό πρόβλημα για την πορεία της ομάδας του εστιάζεται στο πρόσωπο του Άγγλου επικεφαλής της ΚΕΔ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ 3, ο άνθρωπος που κάποτε είχε δηλώσει πως γουστάρει τον Κλάτενμπεργκ επειδή «δεν τον γουστάρει ο Ολυμπιακός», τώρα ζητά «να σηκωθεί να φύγει», ενώ έκανε αναφορά στα δυο πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη τονίζοντας πως ήταν ανύπαρκτα.

Πέραν αυτού, ο κύριος Μονεμβασιώτης χαρακτήρισε «πρόθυμους» και «χρήσιμους» τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι «εφαρμόζουν το δόγμα Κλάτενμπεργκ που δεν θέλει παράπονα από το Big-4».

Διαβάστε την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Απόλλων:

«Ο Απόλλων Σμύρνης είναι το εύκολο θύμα λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Είχαμε έναν αγώνα ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα, με μια μικρομεσαία ομάδα. Έχουμε διαιτητές πρόθυμους, χρήσιμους. Ο κ. Ευαγγέλου που γενικά είναι ένας πολύ καλός διαιτητής και μας έχει σφυρίξει και σε άλλα ματς που δεν είχαμε κανένα παράπονο ήρθε και εφάρμοσε το δόγμα Κλάτενμπεργκ, που λέει ότι ‘δεν θέλω παράπονα από τους Big-4. Ήρθε και έδωσε δύο γρήγορα, ανύπαρκτα πέναλτι. Έχουν γίνει αναλώσιμα υλικά οι υπόλοιπες ομάδες. Η μόνη λύση στην διαιτησία είναι οι ξένοι διαιτητές γιατί δεν φοβούνται και δεν επηρεάζονται.

Δεν επιθυμούμε να δούμε καθόλου τον κ. Κλάτενμπεργκ. Να σηκωθεί να φύγει ο κ. Κλάτενμπεργκ και να έρθει ένας άνθρωπος που θα λύσει το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν μόνο οι Big-4 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν είχαν δώσει αυτά τα πέναλτι στον Απόλλωνα τι θα γινόταν; Πόλεμος θα γινόταν αν αυτά τα πέναλτι δίνονταν εις βάρος μεγάλης ομάδας. Δεν θα τα παρατήσει ο Απόλλωνας, η εικόνα της ομάδας δυστυχώς δεν είναι καλή, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς