21.2 C
Athens

Δημητρίου: Προτιμώ Λεωφόρο για την εθνική, πρόταση για 4 Έλληνες στην ενδεκάδα

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου – παρουσίασης του Γκουστάβο Πογιέτ ως νέου τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, επεσύναψε τις προτάσεις του για την «ελληνοποίηση» των ομάδων στη Super League προκειμένου να επωφεληθεί και η εθνική ομάδα από την όλη εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημητρίου:

«Εκ μέρους της ΕΠΟ καλωσορίζουμε τον κ. Πογιέτ, του ευχομαι επιτυχία που προσδοκούμε όλοι. Κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, εγγυάται ομαλή διαδοχή και σωστή λειτουργία της ομάδας. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, έχει αποδεχθεί την ευθύνη που αναλαμβάνει. Υπάρχουν προϋποθέσεις να αξιοποιήσει ταλέντο παικτών, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Η επάνοδος στις επιτυχίες είναι ζητούμενο για όλους, η Εθνική καθρέφτης που θα αντανακλάται η διεθνής εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Του εύχομαι να φέρει επιτυχίες . Για να έχει επιτυχίες η Εθνική, πρέπει να ελληνοποιηθούν περισσότερο οι ομάδες. Πρόταση μας θα είναι τέσσερις Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται σε κάθε ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της έδρας της εθνικής:

«Όταν έχεις καλή ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και να αγωνιστείς, κερδίζεις. Επειδή επικρατεί αυτή η λογική, το γήπεδο να είναι καμίνι, να είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα, από τα γήπεδα που είναι στην Ελλάδα, εγώ αν έπρεπε να προτιμήσω, θα ήταν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά το Καραϊσκάκη και μετά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Εμένα το πιστεύω μου όμως είναι ότι έχω καλή ομάδα και κερδίζω παντού».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς