16.4 C
Athens

Άρης: Οι ψυχολογικές «ντόπες» του Τερζή και η αγωνία για τους Γκάμα και Φαμπιάνο

Ο Άρης έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (20/2), εκεί όπου οι Κίτρινοι θα πορευθούν με τον Απόστολο Τερζή στην άκρη του πάγκου.

Ο τεχνικός της Κ-19 του Άρη θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Απόστολο Μάντζιο λίγο πριν αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Χερμάν Μπούργος που ανέλαβε από χθες το πρωί τα κλειδιά για το χτίσιμο της νέας εποχής των Θεσσαλονικέων.

https://athlosnews.gr/epivevaiose-ti-symfonia-tou-me-ton-ari-o-bourgos-tha-allaxoume-ta-panta-stin-omada/

Ο Τερζής γνωρίζει ότι σε κάθε «ντεμπούτο» του στον πάγκο μετά από μία απομάκρυνση τεχνικού φεύγει πάντα με νίκες από το γήπεδο και το ίδιο θέλει να κάνει και απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Άρη να «καίγεται» για βαθμούς.

Με ψυχολογικές «ντόπες» αλλά και έμφαση στο κομμάτι των τελειωμάτων των φάσεων ο Τερζής συστήθηκε στους νέους παίκτες και τους ζήτησε πάθος και αφοσίωση στο πλάνο για 90 λεπτά απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή περιμένει τα νέα από τους Γκάμα και Φαμπιάνο, με τον πρώτο να δηλώνεται κανονικά στην αποστολή αλλά να είναι αμφίβολος για το βασικό σχήμα και τον Βραζιλιάνο στόπερ να δοκιμάζει σήμερα (18/02) για να δει σε τι επίπεδο βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ματς με τον ΠΑΣ. Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Σούντγκρεν, με τον Σουηδό να μένει εκτός από τις προπονήσεις της εβδομάδας και να κρίνεται ανέτοιμος για ένα ματς υψηλών απαιτήσεων.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς