17.9 C
Athens

Η ΚΕΔ όρισε τον πολύπειρο Φέλιξ Μπριχ στο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, Μανούχος στο Βόλος – Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή από το πάνω ράφι της UEFA για το ιδιαίτερο από κάθε άποψη ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο Άρης «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να μπει στην εξάδα των play-off και ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο για να μείνει σε απόσταση 9 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Ο πολύπειρος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ κλήθηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League 1.

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή από το πάνω ράφι της UEFA για το ιδιαίτερο από κάθε άποψη ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο Άρης «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να μπει στην εξάδα των play-off και ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο για να μείνει σε απόσταση 9 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Βοηθοί του Μπριχ θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Γερμανός, Περλ Γκούντερ.

Ο Μπριχ θα έρθει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα για αγώνα της Super League, με την προηγούμενη να εντοπίζεται σχεδόν ένα χρόνο πριν όταν διαιτήτευσε το ντέρμπι του Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ματς των Ερυθρολεύκων στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα θα διευθύνει ο Μανούχος (με VAR τον Βούλγαρο Ιβάιλο Στογιάνοφ), ενώ σε αυτό του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με τον Ολλανδό Ρούπερτι στο VAR, ο οποίος μία ημέρα μετά (20/02) θα βρεθεί και στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτος διαιτητής εκεί θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς