16.6 C
Athens

Τικίνιο: Ευτυχισμένος που σκόραρα, θα δώσουμε και τη ζωή μας για την πρόκριση (vid)

Ο Τικίνιο Σοάρες έβαλε νωρίς τις βάσεις για να ανακηρυχθεί MVP του ματς χάρη στο πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε, αλλά η ανατροπή των Ιταλών μέσα σε δυο λεπτά έφερε στο προσκήνιο τον απροσδόκητο σκόρερ Τζιμσίτι.

Ο Βραζιλιάνος φορ δήλωσε ευτυχισμένος για το γεγονός πως βρήκε δίχτυα, δίνοντας υπόσχεση πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πεθάνουν προκειμένου να έρθει η πρόκριση μέσα στο Καραϊσκάκη την άλλη εβδομάδα.

Οι δηλώσεις του Τικίνιο:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω, αλλά δυστυχώς αυτό το γκολ δεν μας έδωσε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τατουάζ του που είναι ένα λιοντάρι: «Αυτό το τατουάζ σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως δεν τα παρατάμε, πως είμαστε δυνατοί. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που σκόραρα, αλλά όχι που χάσαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί στη ρεβάνς: «Νομίζω πως ναι. Όσο είδαμε σήμερα είμαστε μια δυνατή ομάδα. Στο γήπεδό μας θα τα δώσουμε όλα, θα δώσουμε και την ζωή μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς