18.2 C
Athens

Ζάχαβι: Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, πήρα τη σωστή απόφαση να μείνω στην PSV

Τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό από τη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο κανάλι της Αϊντχόφεν ο Ισραηλινός άσος που τόνισε ότι είναι δύσκολο να πεις «όχι» σε μία καλή πρόταση από μία μεγάλη ομάδα, όμως υποστήριξε ότι τελικά πήρε την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο με την παραμονή του στην Ολλανδία

Ο Εράν Ζάχαβι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε ποτέ, με τον Ισραηλινό άσο να αποκαλύπτει μέσα από το κανάλι της Αϊντχόφεν ότι όντως υπήρχαν επαφές με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο 1+1 χρόνο, αλλά τελικά προτίμησε να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Ολλανδία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι της PSV ο Ζάχαβι, που μάλιστα είχε σκοράρει δις κόντρα στον Ολυμπιακό στις περσινές μάχες για τους «32» του Europa League:

«Είναι αλήθεια ότι είχε προτάσεις τον Γενάρη. Μίλησα με τη PSV, τα ξέρει όλα. Αποφασίσαμε να μείνω ως το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό μου. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, μιλήσαμε και νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Ήταν από τον Ολυμπιακό η πρόταση. Με έκανε να αμφιβάλλω ως προς τι να κάνω, γιατί η προσφορά ήταν για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν», ανέφερε και συνέχισε:

«Όταν δέχεσαι μια τέτοια πρόταση από μια καλή ομάδα, σε κάνει να αναρωτιέσαι για την απόφαση σου -και επειδή λήγει το συμβόλαιό μου με την PSV. Όμως η επιλογή μου να μείνω είναι επίσης καλή για την καριέρα μου. Ο σύλλογος είναι ευτυχής με εμένα και εγώ ευτυχής με τον σύλλογο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς