19.3 C
Athens

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος θέλει σκορ πρόκρισης ανήμερα των γενεθλίων του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται απόψε (17/02, 19:45) στην έδρα της αξιόμαχης και ανεβασμένης τα τελευταία χρόνια, Μίντιλαντ, στο πρώτο παιχνίδι για τα play-off του Conference League και με δεδομένο ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ θα κυνηγήσει ένα ευνοϊκό για τον ίδιο σκορ με πρωταρχικό στόχο να μη δεχθεί κάποιο τέρμα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλείνει σήμερα τα 53 του χρόνια και ζητάει από τους παίκτες του ένα… ευρωπαϊκό δώρο πρόκρισης στη Δανία.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται απόψε (17/02, 19:45) στην έδρα της αξιόμαχης και ανεβασμένης τα τελευταία χρόνια, Μίντιλαντ, στο πρώτο παιχνίδι για τα play-off του Conference League και με δεδομένο ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ θα κυνηγήσει ένα ευνοϊκό για τον ίδιο σκορ με πρωταρχικό στόχο να μη δεχθεί κάποιο τέρμα, ώστε να ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει από την Δευτέρα ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μουργκ και Κούρτιτς, γεγονός που τον αναγκάζει να αναθεωρήσει τα πλάνα του για τη βασική ενδεκάδα τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή, εκεί όπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επαναφορά του Στέφαν Σβαμπ, δίπλα στους Τσιγγάρα και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να αγωνιστεί με τους:

Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μιτρίτσα και Άκπομ.

Από την άλλη η Μίντιλαντ που δεν μετρά ηχηρές απουσίες και ενισχύθηκε σημαντικά μέσα στον Γενάρη θα παίξει (λογικά) με τους: Όλοφσον, Τίχοσεν, Ζουνίνιο, Σβιατσένκο, Άντερσον, Παουλίνιο, Ονιεντίκο, Εβάντερ, Τσαρλς, Μπρουμάντο και Ίσακσεν.

Σέντρα στις 19:45 με παρουσία κόσμου και περίπου 1.000 οπαδούς των Ασπρόμαυρων. Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Γκρεγκ Πόουσον, που δεν ξυπνά και τις καλύτερες αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα-αποκλεισμό με 3-2 στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ 3 χρόνια νωρίτερα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς