21.4 C
Athens

Παπανικολάου: Θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Στην Κρήτη έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, με στόχο να το κατακτήσει και να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του στη φετινή σεζόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται να πιστεύει κι ο διεθνής φόργουορντ των Ερυθρολεύκων Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι Πειραιώτες ήρθαν μόνο για πετύχουν αυτόν τον στόχο (έστω κι αν αυτός δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τους υπόλοιπους).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Παπ»:

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε τέτοια δομή της διοργάνωσης.

Ο κόσμος που θα καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο, εξαιτίας των περιορισμών, θα ευχαριστηθεί το μπάσκετ, τους αγώνες, το θέαμα, θα ευχαριστηθεί μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Θέλουμε να πάρουμε τον πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Όταν μιλάμε για ένα Final Four, όλα είναι ανοικτά, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες, το έχουμε αποδείξει εμείς πρώτοι. Η προϊστορία δεν παίζει ρόλο. Πρέπει να μπούμε μαχητικά, να δουλέψουμε πάνω στην αντίπαλό μας και να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι.

Το νόημα για τον αθλητή είναι η κατάκτηση του τίτλου, όποιος κι αν είναι αυτός. Αυτό είναι το νόημα της δουλειάς μας. Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και η δίψα είναι το ίδιο μεγάλη είτε τον κατέκτησες την προηγούμενη χρονιά είτε έχεις δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς