15 C
Athens

Α1 πόλο Γυναικών: Με 8 Νεάνιδες ο Ολυμπιακός, 11-8 τον Ηλυσιακό

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία και με αποτελεσματικότητα στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 11-8 του Ηλυσιακού για τη 14η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών.

Το προπονητικό επιτελείο του Θρύλου έδωσε ανάσες στην πλειοψηφία των βασικών που δεν αγωνίστηκαν και τσέκαρε τις νεαρές αθλήτριες του, με 8 εξ αυτών να αγωνίζονται και την Τζωρτζακάκη να πετυχαίνει τρία τέρματα και τη Χριστοδούλου τέσσερα.

Παράλληλα, το ντεμπούτο στο πάγκο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Στέργιος Τοροσιάδης ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Αλεξάνταρ Τσίριτς. Για τον Ηλυσιακό ξεχώρισαν οι Ο. Σκαρπαλέζου και Κωνσταντά που σημείωσαν από 2 τέρματα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 2-2, 2-2, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Δουρέκα, Τζωρτζακάκη 3, Σλίκινγκ 1, Παπαδοπούλου 1, Κανετίδου, Δρακωτού 1, Θεοφανοπούλου, Ράνεϊ, Υφαντή, Χριστοδούλου 4, Μαργαρίτη 1, Τριχά, Κωνσταντοπούλου

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου 1, Πάτερου, Κωνσταντά 2, Ρηγοπούλου, Σκαρπαλέζου Ο. 2, Αρώνη, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη 1, Κουτίνιο 1, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Παναγιότι 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς