15 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος δίνει τα εύσημα στον 59χρονο που αυτοκτόνησε στην Κάρπαθο για το «ήθος και την τσίπα» του…(pic)

Βρισκόμαστε στο 2022. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμη μικρές κοινωνίες στις οποίες οι άνθρωποι δεν φαίνεται να έχουν προοδεύσει ιδιαίτερα, τουλάχιστον σε επίπεδο παιδείας και ανοχής στη διαφορετικότητα.

Ένας 59χρονος στην Κάρπαθο έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ, επρόκειτο για έναν πατέρα που αυτοπυροβολήθηκε μην αντέχοντας το bullying και τις κοροϊδίες από το περιβάλλον του, σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του γιου του.

Ένα βίντεο, από αυτά που διεθνώς χαρακτηρίζονται ως revenge porn, το οποίο έδειχνε τον γιο του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άντρα, άρχισε να κυκλοφορεί στη στενή κοινωνία του μικρού νησιού. Αυτοί που το έδειξαν στον 59χρονο φέρονται να τον χλεύασαν, με αποτέλεσμα να πάρει απόφαση να στρέψει μια καραμπίνα στον εαυτό του και να πατήσει τη σκανδάλη.

Από τη μια πλευρά, δεν υπάρχουν λόγια για το γεγονός πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου παραμένει αντικείμενο χλεύης και bullying από κάποιους (και κάποιες). Από την άλλη, επίσης δεν υπάρχουν λόγια για έναν πατέρα που θεωρεί τόσο μεγάλη ντροπή τη διαφορετικότητα του γιου του, ώστε να καταφύγει στην αυτοκτονία.

Και όμως, ένας άνθρωπος βρήκε λόγια για να σχολιάσει(;) την τραγωδία της Καρπάθου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story στο instagram (ως dpg7000dpg πια) με το οποίο δίνει τα εύσημα στον αυτόχειρα πατέρα τονίζοντας πως «υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ήθος και τσίπα»…

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Και όμως στην σάπια κοινωνία των παντέν, των τζάμπο και των μουτσινογαβαλάδων και της επιμόρφωσης του κράτους για τους lgbtqδες ως το φυσιολογικό, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ήθος και τσίπα!!!».

dpg7000dpg Γιαννακόπουλος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς