21.3 C
Athens

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-2: Έβγαλαν τα μάτια τους οι Περιστεριώτες, οι Κρητικοί άρπαξαν βαθμό

Για ακόμα μια φορά ο Ατρόμητος εμφάνισε παθογένειες από αυτές που έχει συνηθίσει να παρουσιάζει φέτος. Οι Περιστεριώτες παρότι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, βρέθηκαν τελικά να μένουν με τον βαθμό κόντρα στον ΟΦΗ (2-2) σε ένα ματς που είχαν φέρει στα μέτρα τους και μάλιστα έπαιζαν και με παίκτη περισσότερο από το 78′ λόγω της αποβολής του Στάικου.

Οι γηπεδούχοι που διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του Γκορτσίλα και το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ των Κρητικών, μπήκαν πιεστικά στην αναμέτρηση και έκαναν ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο πιέζοντας ψηλά και φτάνοντας δίκαια σε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Προειδοποίησαν ο Κουλούρης και ο Ροτάριου πριν γίνει το 1-0 στο 15′ σε φάση διαρκείας με πίεση ψηλά από τους Περιστεριώτες. Ο Μουνίθ έγινε κάτοχος της μπάλας και μπήκε στην περιοχή με ωραίες προσποιήσεις πριν εκτελέσει τον Επασί για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 35′ βρήκαν το δεύτερο γκολ.

Ο Γιαννιώτης έκανε το βολέ, από την αναπήδηση της μπάλας και την ασυνεννοησία των Βούρου και Γιαννούλη, ο Άλιμπεκ έγινε κάτοχος της μπάλας και στη 3η του συμμετοχή πέτυχε δεύτερο γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Κόλμαν που δεν έδειχνε να κινδυνεύει.

Ωστόσο, μια κακή εκτίμηση του Γιαννιώτη σε γύρισμα του Γκαγέγκος έφερε σε θέση βολής τον Λάμπρου που μείωσε σε 2-1 στο 59′ και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση.

Ο Γκορτσίλας υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Έρλινγκμαρκ – για το οποίο φωνάζουν οι Περιστεριώτες – και ο Λουίζ Φελίπε από την άσπρη βούλα έγραψε το 2-2 στο 69′.

Η αποβολή του Στάικου στο 78′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποχώρηση του Τοράλ λόγω τραυματισμού επέτρεψε στον Ατρόμητο να πάρει το πάνω χέρι και να φτάσει κοντά στο 3-2 πρώτα με την κεφαλιά του Κουλούρη και εν συνεχεία με πλασέ του ίδιου, ωστόσο ο Γκορτσίλας υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Η ομάδα του Κόλμαν κράτησε έναν βαθμό για τον οποίο θα αισθάνεται… ανικανοποίητη βάσει της εικόνας της, ενώ οι Κρητικοί ανέβηκαν ξανά στην εξάδα.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 2-2

Σκόρερ: 15′ Μουνίθ, 35′ Άλιμπεκ / 59′ Λάμπρου, 69′ Φελίπε

Διαιτητής: Γκορτσίλας

Κόκκινη: 78′ Στάικος

Κίτρινες: – / Τσιλιανίδης, Πασαλίδης, Στάικος, Μπαλογιάννης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Μαυρομάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας (69΄ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης (69΄ Ντένιτς), Αλίμπεκ (63΄ Κλωναρίδης), Ροτάριου (83΄ Ναμπί), Μουνίθ, Κουλούρης

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Ουές (70΄ Μαρινάκης), Πασαλίδης (46΄ Ντουρμισάι), Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ντε Γκουζμάν (23΄λ.τρ. Στάικος), Γκαγέγκος, Λάμπρου (70΄ Τσιλιανίδης), Φελίπε (82΄ Σελίμοβιτς)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς