21.4 C
Athens

Γεραγωτέλλης σε Μακάμπι: «Τα ξαναλέμε φίλοι μου»

Η προχθεσινή ήττα της Μακάμπι από την μισητή Χάποελ για το Ισραηλινό Κύπελλο επέφερε την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μαζί με τον έμπειρο προπονητή αποχώρησε κι ο επί χρόνια βοηθός του Βασίλης Γεραγωτέλλης, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Ισραήλ με ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε στα social media της ομάδας του Λαού.

Αναλυτικά τα λόγια του Έλληνα προπονητή:

«Η Μακάμπι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Αυτό το είδος συλλόγου που είναι πάνω από άτομα και διαρκεί για πάντα. Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι που περιβάλλουν αυτήν την ομάδα είναι αυτοί που την κάνουν ακόμα μεγαλύτερη.

Είμαι το είδος του ανθρώπου που του αρέσει να συνδέεται με άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που στη Μακάμπι έκανα μόνο φίλους. Πραγματικοί φίλοι. Φίλοι εντός της ιδιοκτησίας και της διοίκησης, φίλοι που εργάζονται για την ομάδα και φίλοι που είναι οπαδοί του συλλόγου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που με έκαναν να καταλάβω, με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, ότι η Μακάμπι δεν είναι απλώς ομάδα αλλά τρόπος ζωής. Φεύγω από τη Μακάμπι με πολλές όμορφες αναμνήσεις και έχω τη βεβαιότητα ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας ότι μερικές φορές το καλύτερο δεν ήταν αρκετό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, το εκπληκτικό επιτελείο της ομάδας και τους ανθρώπους στα γραφεία για τη συνεχή υποστήριξη και βοήθειά τους. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη που μου έδωσε την τιμή και το προνόμιο να προπονήσω στο πλευρό του έναν τόσο μοναδικό σύλλογο όπως η Μακάμπι για τρεισήμισι σεζόν. Οι επιστήμονες λένε ότι τα όνειρα διαρκούν μερικά λεπτά, τα δικά μου κράτησαν 3 χρόνια 2 μήνες και 28 ημέρες. Στους φίλους δεν λέμε «Αντίο», οπότε ας πούμε «Θα τα πούμε ξανά φίλοι μου». Yalla maccabi! Βασίλης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς