19.9 C
Athens

Ο Σφαιρόπουλος αποχαιρέτησε με συγκινητική επιστολή τη Μακάμπι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά από 3,5 χρόνια αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έκρινε πως χρειάζεται ένα δυνατό ηλεκτροσόκ για τη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις και τη Euroleague.

Ο έμπειρος προπονητής με ένα συγκινητικό γράμμα είπε «αντίο» στους ανθρώπους και τους φιλάθλους του ισραηλινού συλλόγου αναφερόμενος στα όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια στο Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του:

«Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι που μου έδωσαν τη δυνατότητα να προπονήσω αυτόν τον θρυλικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που προπόνησα στα τελευταία τέσσερα χρόνια για τη συνεργασία τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τη διοίκηση, τους προπονητής και τα μέλη του επιτελείου, τους ανθρώπους στα γραφεία της Μακάμπι για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε. Έκανα μόνο φίλους εδώ.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε έναν από τους φίλους της Μακάμπι για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές αγάπης θα με ακολουθούν και θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Δυστυχώς δεν κάναμε καλές εμφανίσεις τελευταία παρότι προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Φεύγω από τον σύλλογο που αγαπώ γνωρίζοντας πως δούλεψα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια αφού με έχουν περιβάλει και μου έχουν δείξει τη νοοτροπία και το πνεύμα του μαχητή που χαρακτηρίζει τον σύλλογο. Δουλέψαμε με πολύ σεβασμό, περηφάνεια, αξιοπρέπεια και εξαιρετικό επαγγελματισμό.

Καλή τύχη σε όλους στον σύλλογο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς