18.2 C
Athens

Συγκλονιστικό γράμμα 6χρονου φιλάθλου της Σουίντον που αγγίζει κάθε πτυχή του ποδοσφαιρικού ρομαντισμού

Είναι από τις φορές που καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άθλημα. Αγγίζει την ψυχή μας και τη γαληνεύει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Πολλές φορές μάλιστα λειτουργεί ως μέσο για μία καλύτερη κοινωνία, όπως ελπίζουμε να γίνει και στην περίπτωση του 6χρονου οπαδού της Σουίντον, που έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα προς τον αγαπημένου του παίκτη, προσφέροντας τους και 26 σεντς, παρόλο που ο ίδιος και η μητέρα του δεν έχουν την οικονομική στήριξη ούτε για τα αναγκαία.

«Η μαμά μου δεν με φέρνει στο γήπεδο επειδή δεν φτάνουν τα χρήματα. Δεν έχει λεφτά για φαγητό και πρέπει να μου πληρώνει για να τρώω στο σχολείο. Μου αρέσει ο Χάρι ΜακΚίντι, μία μέρα θα έρθω», αναφέρει ο νεαρός φίλαθλος της Σουίντον στο γράμμα – δωρεά του που συγκίνησε την Αγγλία και φυσικά τη διοίκηση της ομάδας που αγωνίζεται στη National League του αγγλικού ποδοσφαίρου και θέλει να βοηθήσει με πράξεις τον νεαρό υποστηρικτή της και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το Sky Sports ο σύλλογος βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση της οικογένειας του μικρού Τζο, που μας απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και ποτέ δεν πρέπει να διχάζει. Ο ποδοσφαιρικός ρομαντισμός και η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς