16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα πρώτα «κλικ» από την επιστροφή του Φορτούνη στη δράση, χρειάστηκε 23′ για να σκοράρει!

Ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων επέστρεψε για ακόμη μία φορά από χιαστό και αυτή την ώρα αγωνίζεται ως βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τα Τρίκαλα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2 - Μάλιστα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με υπέροχο πλασέ στο 23'

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στα γήπεδα με τα ερυθρόλευκα είναι γεγονός.

Ο Έλληνας άσος επέστρεψε για ακόμη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα από χιαστό και αυτή την ώρα αγωνίζεται ως βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Ο Φορτούνης παίρνει τα πρώτα του επίσημα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 8 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του στην περίοδο της προετοιμασίας στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι τώρα είναι αρκετά κινητικός, συμμετέχει στο ψηλό πρέσινγκ της ομάδας του και μόνο η ηγετική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο δίνει άλλον αέρα και κίνητρο στους συμπαίκτες του. Μάλιστα με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή κατάφερε να σκοράρει για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 23ο λεπτό.

Δείτε τον Φορτούνη σε δράση:


ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς