17.6 C
Athens

Λουτσέσκου: Έχω ξεχάσει πως είναι η γυναίκα μου με τόσα ματς, δεν θα παίξει με τη Μίντιλαντ ο Κούρτιτς

Για άλλη μια φορά σε συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου το αντικείμενο συζήτησης ξέφυγε πολλές φορές από το αγωνιστικό κομμάτι κι έφτασε μέχρι και τη… γυναίκα του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ, την οποία όπως δήλωσε σπανίως βλέπει λόγω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα.

Όλα αυτά στα πλαίσια των δηλώσεών του ενόψει της αυριανής (17/02) αναμέτρησης με τη Μίντιλαντ στη Δανία, όπου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τους Κούρτιτς και Μουργκ που έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά τα λόγια του Λουτσέσκου λίγο πριν το ταξίδι στη Δανία:

Για τις αλλαγές στον κανονισμό των εκτός έδρας τερμάτων και την Μίντιλαντ: «Οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν μπορώ να πω εάν μου άρεσε αυτή η αλλαγή. Ξέρω ότι αυτοί είναι οι κανόνες οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Η αλήθεια είναι ότι όλα θα κριθούν μετά το δεύτερο παιχνίδι. Πάντα επιθυμία μας είναι να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που εκπροσωπεί ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θα πάμε με τη δική μας φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι».

Για το εάν τα ματς με την Κοπεγχάγη είναι διαφορετικά με την Μίντιλαντ: «Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Η Κοπεγχάγη έχει ένα διαφορετικό τρόπο να επιτίθεται. Το έκανε με μεγάλη ένταση ειδικά όταν ήταν στο μισό του αντιπάλου. Η Μίντιλαντ από την άλλη είναι μια ομάδα που ασκεί μεγάλο πρέσινγκ και οδηγεί τους αντιπάλους σε λάθη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν νομίζω πως υπάρχει δυσκολία λόγω τον συνεχόμενων αγώνων. Έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε. Παίζουμε, κοιμόμαστε, δουλεύουμε, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, παίζουμε. Είναι μία ρουτίνα. Ενδιάμεσα ψάχνουμε κίνητρο. Έχω ξεχάσει πως είναι η γυναίκα μου.

Είναι δύσκολη η κατάσταση και για τους παίκτες. Γήπεδο, ύπνος, γήπεδο, ύπνος, γήπεδο, οικογένεια, παιχνίδι με τα παιδιά, κάποιες σκέψεις σίγουρα. Νομίζω όμως πως όλοι το απολαμβάνουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το ποιοι θα βρίσκονται στην αποστολή: «Ο Κούρτιτς και ο Μουργκ δεν θα είναι μαζί μας, ο Τσόλακ θα είναι κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Κούτσιας. Είναι πολύ απλό το σκεπτικό για την λίστα. Ένας επιθετικός έφυγε, ένας έπρεπε να μπει. Ο Ίνγκασον που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, έπρεπε να μπει στην λίστα, ο Βαρέλα εκτός λίστας λόγω κάποιων θεμάτων με την ομάδα.

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι μια επένδυση για την ομάδα και μια επιλογή στον άξονα με ποιότητα. Είναι 2,5 εβδομάδες εδώ και θα χρειαστεί λίγο χρόνος παραπάνω προκειμένου να προσαρμοστεί για να καταλάβει τι θέλουμε απ΄ αυτόν στο γήπεδο, γιατί ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο με σερί παιχνίδια και οι προπονήσεις είναι περισσότερο που μας βοηθούν να κάνουν τη μετάβαση από τον έναν αγώνα στον άλλον. Χρειαζόμαστε κίνητρο, φρεσκάδα και 18-19 παίκτες ουσιαστικά βασικούς. Όταν λέω φρεσκάδα εννοώ και σωματική και ψυχολογική. Χρειάζεται να υπάρχει πίεση στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς