12.5 C
Athens

Ίνγκασον για Μίντιλαντ: «Πάμε σε κάθε γήπεδο για τη νίκη»

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη των play-off του Conference League απέναντι στη Μίντιλαντ για τον πρώτο αγώνα στη Δανία (17/02, 19:45) και στόχος του είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον που εκπροσώπησε τους παίκτες του Δικεφάλου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του παίζει παντού και πάντα με στόχο τη νίκη, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ισλανδός αμυντικός:

Για το αν μελέτησαν τη Μίντιλαντ:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάνουν καλές σεζόν και έχουν κατακτήσει 2 σερί πρωταθλήματα. Είναι δύσκολη ομάδα. Θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ωραία παιχνίδια,! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γνωρίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το ότι η Μίντιλαντ έρχεται από προετοιμασία:

«Είχαν μια καλή προετοιμασία, δεν το σκεφτόμαστε αυτό, εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας».

Για το αν τα παιχνίδια με τη Μίντιλαντ θα μοιάζουν με αυτά κόντρα στην Κοπεγχάγη:

Πιστεύω πως είναι διαφορετική ομάδα. Άλλο σύστημα, πιέζουν πολύ. Είναι επιθετική ομάδα. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, Αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει εκτός έδρας γκολ:

«Πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Δεν κοιτάμε αν παίζουμε για την ελληνική λίγκα, το Κύπελλο ή την Ευρώπη. Μπαίνουμε παντού για τη νίκη».

Για το συμβόλαιο του:

«Έχουν γίνει συζητήσεις, η θέληση μου είναι να μείνω εδώ, πιστεύω θα βρεθεί η λύση, Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς