16.8 C
Athens

Μεσίνα για Μήτογλου: «Ελπίζω ότι θα τον δούμε να επιστρέφει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, βρίσκεται ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Έλληνας σέντερ της Αρμάνι διανύει το τελευταίο διάστημα της αποθεραπείας του, δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή του στις προπονήσεις κι’ όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της επόμενης Πέμπτης ανάμεσα στην ομάδα του Μιλάνο και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Τουλάχιστον αυτή την πεποίθηση εξέφρασε ο προπονητής του Έτορε Μεσίνα, που θέλει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για την δύσκολη αποστολή στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Μήτογλου και ο Σιλντς αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς και έκαναν χειρουργείο. Τρεις μήνες εκτός, είχαν πει οι γιατροί. Διαχειριστήκαμε με προσοχή την κατάστασή τους και τους περιμένουμε σύντομα. Ο Ντίνος άρχισε ήδη προπονήσεις με μπάλα και ελπίζουμε να τον έχουμε στην επανέναρξη της Ευρωλίγκας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Σαβόν, που είχε χτυπήσει λίγο πιο μετά, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη. Όμως όλα πάνε καλά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς