17.2 C
Athens

Μακάμπι: Κάτας και Μίτροβιτς στο κάδρο ως πιθανοί αντικαταστάτες του Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν κι επίσημα το «διαζύγιο» με τον πολύπειρο Έλληνα προπονητή έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια συνεργασίας.

https://athlosnews.gr/parelthon-apo-ti-makabi-o-sfairopoulos/

Η ήττα-αποκλεισμός από τη Χάποελ και οι έντονες αντιδράσεις των οπαδών κατά πάντων ήταν αυτές που σε μεγάλο βαθμό προκάλεσαν την απομάκρυνση του Σφαιρόπουλου από τον πάγκο της ομάδας, ενώ το κλίμα ήταν βαρύ για τον ίδιο από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ελέω των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας στη Euroleague.

Πλέον, οι άνθρωποι της Μακάμπι αναζητούν με προσοχή τον διάδοχό του και στα ονόματα που ακούστηκαν και παρουσιάζονται ως αυτά που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα είναι αυτά των Όνεντ Κάτας και Ζβέζνταν Μίτροβιτς, που προσφάτως απολύθηκε από τη Μονακό.

Από τη μία ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν GM της Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα και από την άλλη ο έμπειρος Σέρβος που γνωρίζει καλά τα κατατόπια της Euroleague αλλά απέτυχε ή μάλλον δεν τον άφησαν να πετύχει στη Μονακό. Ο χρόνος θα δείξει ποιος και γιατί θα επιλεγεί από τη Μακάμπι που τη δεδομένη χρονική περίοδο «νοσεί» βαριά στο αγωνιστικό της κομμάτι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς