21.4 C
Athens

Super League: Δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη, ματς «win or die» στο Περιστέρι

Με εξ' αναβολής αναμετρήσεις για 3 διαφορετικές αγωνιστικές συνεχίζεται σήμερα (16/02) το πρόγραμμα των αγώνων στη Super League 1, καθώς ο κορωνοϊός έκανε άλλα σχέδια και ανέβαλε αυτά των ομάδων στα μέσα Δεκεμβρίου

Με εξ’ αναβολής αναμετρήσεις για 3 διαφορετικές αγωνιστικές συνεχίζεται σήμερα (16/02) το πρόγραμμα των αγώνων στη Super League 1, καθώς ο κορωνοϊός έκανε άλλα σχέδια και ανέβαλε αυτά των ομάδων στα μέσα Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα η Τετάρτη θα μοιάζει με… Σάββατο ελέω των τριών αναμετρήσεων της Super League που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, η καθεμία για διαφορετικό λόγο.

Η αρχή θα γίνει στο Αγρίνιο στις 16:00, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τη Λαμία σε έναν κομβικό αγώνα για τη σωτηρία των δύο ομάδων, που βρίσκονται σε καλό δρόμο ώστε να γλιτώσουν τις περιπέτειες στα play-out που έπονται.

Λίγο αργότερα (18:00) ο Ατρόμητος που «καίγεται» για βαθμούς θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, με τους Περιστεριώτες να χρειάζονται το τρίποντο για να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους και να «ξεκολλήσουν» από την 13η θέση και οι Κρητικοί για να μείνουν κοντά στις θέσεις των play-off και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους.

Τέλος, στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (18:30) με τους Πράσινους να αναζητούν τρίποντο για το προσπέρασμα του ΠΑΣ και την επιστροφή στην τετράδα και τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή ή έστω για να βρουν ένα γκολ, καθώς μετρούν 8 σερί αγώνες στο μηδέν!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς