15.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Η τριάδα στην άμυνα και το δίλημμα Ελ Αραμπί – Τικίνιο ενόψει Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ταξίδι του στο Μπέργκαμο ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα (17/02, 22:00) για τον πρώτο γύρο των playoffs του Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να διατηρεί μέχρι και σήμερα κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τους παίκτες που θα απαρτίζουν τη βασική ενδεκάδα

Μία και σήμερα. Το βράδυ της Πέμπτης (22:00) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα σε έναν αγώνα τεράστιας σημασίας για την ευρωπαϊκή συνέχεια των Ερυθρολεύκων, που αποτελεί και μεγάλο τους στόχο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας γνωρίζουν ότι με ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία θα μπορέσουν να διαχειριστούν διαφορετικά τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη και με γνώμονα ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ προσαρμόζουν έτσι τα πλάνα τους προκειμένου να μην ξεφύγει το σκορ, όπως συνήθως γίνεται στα ματς της Αταλάντα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς διατηρεί ακόμα και σήμερα, λίγες ώρες πριν το ταξίδι στην Ιταλία, κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα στο αυριανό (17/02) παιχνίδι, ωστόσο φαίνεται με βάση τις πρώτες δοκιμές του να προτιμά το σύστημα με τριάδα στην άμυνα με τον πρωταθλητή Αφρικής, Παπέ Σισέ να επιστρέφει δίπλα στους πολύπειρος Μανωλά και Σωκράτη.

Από εκεί και πέρα το μεγάλο δίλημμα παραμένει στη θέση του φορ, εκεί όπου Ελ Αραμπί και Τικίνιο διεκδικούν τη φανέλα βασικού, με τον Βραζιλιάνο να συγκεντρώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει έναντι του Μαροκινού στράικερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς