22.6 C
Athens

Λαμπρόπουλος: Βγάζει αρρώστια ο οργανισμός της ΑΕΚ, η ομάδα έχει νοοτροπία λούζερ

Η ΑΕΚ πάει από το κακό στο χειρότερο μετά τη χρονιά του πρωταθλήματος το 2018 και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα και από το γεγονός ότι η Ένωση δεν μπορεί να στεριώσει ούτε… ισοπαλία κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από εκείνη την περίοδο και μετά.

Ένας πρώην αρχηγός και μέλος των Κιτρινόμαυρων από τη χρονιά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε με «σκληρή» γλώσσα για το κλαμπ που τον βοήθησε να πάρει τη μεταγραφή του στο εξωτερικό, λέγοντας πως ο οργανισμός της Ένωσης βγάζει μία αρρώστια, τη στιγμή που στις τάξεις του έχει εμποτιστεί για τα καλά η νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους λοιπούς «μεγάλους» (Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νυν αμυντικός της Μπόχουμ:

«Τέσσερα χρόνια είναι δύσκολα. Τo πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι γύρω-γύρω. Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος. Όλος ο οργανισμός βγάζει αρρώστια, δεν είναι άρρωστο το κλαμπ, αλλά βγάζει μια αρρώστια, κάτι κακό που σε κάθε γκέλα ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα γίνει ξανά το ίδιο. Αυτό είναι το κακό, να εμποτιστείς με τη νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ομάδα γενικότερα, στην πρώτη στραβή βγαίνουν να δαγκώσουν. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όπως η πώληση του Μπακασέτα, ξέρει την ομάδα, ξέρει την ΑΕΚ, ήταν από μικρός ΑΕΚτζής».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς