22.6 C
Athens

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-0: Οι Πορτογάλοι την έβαλαν ξανά στην τετράδα (vid)

Το τρίποντο στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Μπράιτον στο Ολντ Τράφορντ ισοδυναμεί με… χρυσάφι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πέταξαν ένα ημίχρονο και χρειάστηκαν τους δύο Πορτογάλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά για να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα τους και να την επαναφέρουν στην 4η θέση όπου θα επιχειρήσει να εδραιωθεί.

Η Μπράιτον ως συνήθως ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος και υποχρέωσε τον Ντε Χέα σε μεγάλη απόκρουση στην εξ επαφής κεφαλιά του Μόντερ, ενώ ο Μπισουμά έχει δύο άστοχα σουτ. Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και στο 51′ με ένα τρομερό σουτ του Ρονάλντο εκτός περιοχής έγραψε το 1-0. Η αναμέτρηση… τελείωσε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ντανκ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης που ανατρέπει επιθετικό ο οποίος πάει να φύγει τετ α τετ.

Οι Γλάροι έψαξαν το γκολ παρότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες έψαξαν ένα γκολ ισοφάρισης το οποίο δεν ήρθε και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούνο Φερνάντες στην αντεπίθεση διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 2-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73′ Πογκμπά), Σάντσο (80′ Τέλες), Φερνάντες, Ελάνγκα (79′ Ράσφορντ), Ρονάλντο

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σάντσεθ, Βέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Κουκουρέλα, Γκρος (60′ Αλσάτε), ΜακΆλιστερ, Μόντερ, Μοπέ (70′ Γουέλμπεκ), Τροσάρ (60′ Λάμπτεϊ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς