22.6 C
Athens

Τζοβάρας: Ο ΠΑΟΚ είναι στα καλύτερα του, αδύνατο να πάρεις την μπάλα από τον Μπίσεσβαρ

Ο Γιώργος Τζοβάρας αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Ατρόμητο και υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου παραχώρησε συνέντευξη στον ρ/σ Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ (ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του) τονίζοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.

Μεταξύ άλλων είπε ότι: «Η εμπειρία ήταν ξεχωριστή. Πολύ ωραίο συναίσθημα που επέστρεψα στην Τούμπα. Ηταν κάτι το ξεχωριστό. Δεν ξεχνώ το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μου έμαθε να παίζω ποδόσφαιρο, έκανα το πρώτο συμβόλαιο, ανδρώθηκα επαγγελματικά. Επαιξα με μεγάλο πάθος και έδωσα την ψυχή μου. Ηταν πολύ όμορφη η υποδοχή.

Δεν γνώριζα πάρα πολλούς στον ΠΑΟΚ είδα οικεία πρόσωπα, μιλήσαμε με τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη, τον Μπίσεσβαρ. Με υποδέχθηκαν πολύ ωραία. Οσο για την εμφάνισή μου, κίνητρο είναι το κάθε παιχνίδι. Ολοι προσπαθούμε να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση. Ήθελα να δώσω το κάτι παραπάνω. Τα επόμενα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Στόχος να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση που βρίσκεται. Όσο για τον ΠΑΟΚ, είναι στα καλύτερά του, έχει ένα προπονητή που ξέρει τι να κάνει.

Η δυναμική των παικτών είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει εξίσου καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μου άρεσε πολύ ο Μπίσεσβαρ, τον μάρκαρα και εγώ, είναι αδύνατο να του πάρεις την μπάλα. Επίσης ο Ακπομ έχει σωματικά προσόντα, αυτούς τους δύο παίκτες, τους ένιωσα περισσότερο. Η θέση μου τα δύο τελευταία χρόνια, είναι αριστερός μπακ, μάρκαρα τον Μουργκ, έδωσα το 100%. Ήμουν ικανοποιητικός στην απόδοσή μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς