18.1 C
Athens

Ο Φορτούνης στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ματς με τα Τρίκαλα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον 29χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, 7 μήνες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη δράση μετά από 7 μήνες! Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον διεθνή μεσοεπιθετικό για την εξ αναβολής αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα (16/2, 15:00) και ο Φορτούνης θα πάρει χρόνο συμμετοχής επτά μήνες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο 29χρονος όλο αυτό το διάστημα έκανε τις προπονήσεις του για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χορτάρι υγιής και με τη Β’ ομάδα θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ώστε να είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της πρώτης υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Φορτούνης, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Μαυρουδής, Ντόι, Νίκας, Μαρίνος, Αλμασάρι, Νίκολιτς, Λιάτσος, Βοΐλης, Πινακάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς