16.1 C
Athens

Χωρίς προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Μπενφίκα

Χωρίς κάποιο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, δύο μέρες πριν υποδεχθεί την Μπενφίκα για τα play off του Champions League

Χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του που έχουν δηλωθεί για τα παιχνίδια κόντρα στους Πορτογάλους.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Σε ιδανικές για την εποχή συνθήκες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού η ζέστη των προηγούμενων ημερών έδωσε τη θέση της στη γνωστή… δροσιά της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε στον τομέα της τακτικής σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί επικεντρώθηκαν στην ανασταλτική λειτουργία και οι μεσοεπιθετική στην ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα.

Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης περιελάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Play Offs του Champions League.

Την Τρίτη (28.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15’ να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς