15.9 C
Athens

Κάνιας: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

Ο Χοσέ Κάνιας πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ιωνικού τη φετινή σεζόν, ωστόσο δεν ξεχνά όσα έχει ζήσει στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός πολύπειρος μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε όσα του λείπουν από τους Ασπρόμαυρους

«Μου λείπει ο ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην οποία ήμουν για τρία χρόνια με φανταστική ατμόσφαιρα και φανταστικό κόσμο. Τώρα είμαι στον Ιωνικό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Σύλλογο γιατί έχει μεγάλο φίλαθλο κοινό. Μου λείπει περισσότερο ο Ραζβάν από τον ΠΑΟΚ και μπορεί η ομάδα να παλέψει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός μαζί με το σταφ του αποτελούν την αρχή. Υπάρχει η βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Νομίζω και ελπίζω για τους φίλους που έχω στην ομάδα να καταφέρει να παλέψει έως το τέλος για τον τίτλο», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Metropolis 95,5.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς