24.2 C
Athens

Ντόρσεϊ: Θέλω να ζήσω το final 4, νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που έχω στον Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποθεώνει τις ομορφιές και το φαγητό της Ελλάδας, αποκαλύπτει τη μεγάλη επιθυμία του για πρόκριση στο final 4 της Euroleague και στάζει μέλι για τον Ολυμπιακό και τον ρόλο που του έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την παραμονή του στην Ελλάδα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο άσος των Ερυθρολεύκων διάγει την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά και σε δηλώσεις που παραχώρησε στο σάιτ της Euroleague τόνισε πως χαίρεται τα πάντα στην Ελλάδα. Από τον καλό καιρό και την «ζεστή» ατμόσφαιρα, μέχρι το φαγητό και τη θάλασσα.

Παράλληλα ο Ντόρσεϊ ξεκαθάρισε ότι θέλει τη φετινή σεζόν να ζήσει τον παλμό των play-offs με τον Ολυμπιακό και του αρέσει η ταυτότητα του «ηγέτη» που πολλές φορές του κολλάνε οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντόρσεϊ:

Για την ομορφιά της Ελλάδας: «Είναι πανέμορφη! Είμαι δίπλα στη θάλασσα, δεν μπορεί να γίνει καλύτερο. Ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα σε σπουδαία μέρη, με σπουδαίο καιρό όπως το Τελ Αβίβ και η Ελλάδα, είναι υπέροχο. Ο ζεστός καιρός με ακολουθεί από το Λος Άντζελες, τον λατρεύω αυτόν τον καιρό. Εδώ είναι διαφορετικός ο τρόπος ζωής, πιο αργός, τον αγαπώ, το φαγητό είναι σπουδαίο, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Είναι ένα όμορφο μέρος και το απολαμβάνω μέχρι στιγμής

Για το φάιναλ φορ και τον ρόλο του ηγέτη που ανέλαβε από φέτος στον Ολυμπιακό: «Θέλω να βρεθώ εκεί, θέλω να νιώσω την ατμόσφαιρα, την ένταση αυτών των αγώνων με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς η πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη διακόπηκε εξαιτίας του κορωνοϊού, νομίζω ότι στη Μακάμπι είχαμε ομάδα για playoffs. Στη δεύτερη χρονιά δεν τα καταφέραμε, τώρα πλέον ήρθε η ώρα για να το ζήσω.

Το ταξίδι κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, ήθελα έναν μεγαλύτερο ρόλο σε σχέση με πέρυσι, γιατί θέλω να κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να βάζω πίεση στους ώμους μου. Η πίεση για εμένα δεν είναι πίεση. Παίζω απλά το παιχνίδι, αποδέχομαι τον ρόλο μου. Είμαι χαρούμενος εδώ και είμαι χαρούμενος γιατί κάποιοι άνθρωποι μου έδωσαν αυτόν τον ρόλο. Νιώθω ευλογημένος που έχω αυτή τη σπουδαία ευκαιρία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς