24.6 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη Καλιτζάκη στο πόστο του γενικού αρχηγού της β’ ομάδας

Γιάννης Καλιτζάκης, η επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος στόπερ ή αλλιώς «νίντζα» των Πρασίνων ανακοινώθηκε κι επίσημα σήμερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον αποτελεί τον γενικό αρχηγό της β’ ομάδας, από την οποία θα εκκινήσει ξανά την πορεία του στο κλαμπ που αγαπήθηκε κι εκτιμήθηκε όσο λίγοι κατά τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού, τον Γιάννη Καλιτζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα χρέη γενικού αρχηγού στη Β’ ομάδα.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης -σε δύο ημέρες συμπληρώνει 56 χρόνια ζωής- φόρεσε για μια δεκαετία τη φανέλα του Παναθηναϊκού (1987 – 1997) καταγράφοντας 259 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 345 σε όλες τις διοργανώσεις, όντας στην πρώτη 15άδα των συμμετοχών όλων των εποχών στην ιστορία του Τριφυλλιού!

Ο “Νίντζα”, όπως ήταν το προσωνύμιό του, κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό 4 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και βέβαια ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα που άγγιξε τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League τη σεζόν 1995-96.

Το 2009 επανήλθε στον Παναθηναϊκό ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, θέση που διατήρησε για ένα χρόνο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καλιτζάκη πίσω στο σπίτι του»!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς