19.9 C
Athens

Μακάμπι: Φυγαδεύτηκαν Σφαιρόπουλος και παίκτες μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ στο Κύπελλο!

Οπαδοί της Μακάμπι επιχείρησαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια της ομάδας με τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα με την αστυνομία να παρεμβαίνει φυγαδεύοντας τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του - Στον «αέρα» το μέλλον του Σφαιρόπουλου μετά και τη νέα ήττα από την Χάποελ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ και λίγες ώρες. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό χθες το βράδυ από την Χάποελ Τελ Αβίβ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Ισραήλ, αποτέλεσμα που οδήγησε στην «έκρηξη» των οπαδών της κατά πάντων. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς επιχείρησαν να μπουκάρουν και στα αποδυτήρια της ομάδας με τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα με την αστυνομία να παρεμβαίνει φυγαδεύοντας τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του.

«Οι παίκτες έμειναν παγιδευμένοι στα αποδυτήρια μετά από την ήττα, καθώς ένας αριθμός οπαδών προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά, βρίζοντάς τους. Η ασφάλεια του γηπέδου ανέλαβε δράση, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από μία πίσω πόρτα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε με συνοδεία για να φτάσει ασφαλής στο αυτοκίνητό του» αναφέρει σε δημοσίευμά του το ισραηλινό κανάλι «SPORT5», που προσθέτει ότι το μέλλον του Έλληνα τεχνικού μετά και την τρίτη ήττα στη σεζόν από την Χάποελ βρίσκεται στον αέρα.

Πάντως στις δηλώσεις του ο Σφαιρόπουλος έριξε ξανά το μπαλάκι στη διοίκηση της Μακάμπι λέγοντας:

«Πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση στους ιδιοκτήτες και όχι σε εμένα», απαντώντας σε ερώτηση για το αν αυτό (σ.σ. το χθεσινό) ήταν το τελευταίο του ματς στον πάγκο της ομάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς