12 C
Athens

Λούντζης: Θέλουμε πολύ το Κύπελλο, η δυνατή άμυνα θα δώσει ρυθμό και στην επίθεση

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Λαυρίου με 101-58 για την 15η αγωνιστική της Basket League και σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι το Κύπελλο που έπεται μέσω του Final 4 στην Κρήτη αποτελεί μεγάλο στόχο των Ερυθρολεύκων και «χρυσή» ευκαιρία η ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο MVP Λούντζης για το ματς με το Λαύριο και την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Λίγο η κούραση, λίγο το παιχνίδι της Παρασκευής για το Κύπελλο και το ότι δεν είχαμε το μυαλό μας έπαιξαν ρόλο που στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν κοντά (σ.σ. 41-40)».

Για το Κύπελλο: «Είμαστε έτοιμοι, το θέλουμε πολύ, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή. Θα παίξει ρόλο η άμυνα, τα μονά παιχνίδι κρύβουν κινδύνους. Με δυνατή άμυνα θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Ελπίζουμε να είναι καλά και κοντά μας ο Ουόκαπ για το Κύπελλο. Αν δεν μπορέσει θα δώσουμε όλοι οι υπόλοιποι τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη».

Για τη δική του απόδοση: «Νιώθω πολύ καλά, με εμπιστεύονται, προσπαθώ να βοηθάω με την ενέργειά μου και ειδικά στην άμυνα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το Λαύριο: «Συγχαρητήρια για το παιχνίδι τους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εχασαν τον Κάρτερ που ήταν σημαντική απώλεια. Εχουν να δείξουν ακόμα πράγματα, ήμουν εκεί δύο χρόνια, έχω αγάπη για το Λαύριο και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς