17 C
Athens

Μάντζιος: Το γκολ είναι το πρόβλημά μας όλη τη σεζόν, δυσκολεύει η κατάσταση αν δεν μας επιστραφούν οι βαθμοί

Ο Άρης ηττήθηκε και από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους Ζωσιμάδες και κινδυνεύει να μείνει μέχρι κι εκτός play-off μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία.

Οι Κίτρινοι για άλλη μία αγωνιστική δημιούργησαν τις ευκαιρίες αλλά τους έλειψε το γκολ αποχωρώντας από τα Γιάννενα με νέα ήττα και επιστροφή στην εσωστρέφεια.

Πλέον ο Άρης θα ψάξει μία αγωνιστική υπέρβαση έχοντας τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στον ορίζοντα για να κερδίσει μία θέση στην εξάδα του πρωταθλήματος, ειδικότερα εάν δεν κατορθώσει να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς από το CAS.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου που πλέον βρίσκεται υπό πίεση:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε σαν ομάδα. Θεωρώ ότι ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν απειληθήκαμε από το Γιάννενα καθόλου. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και κλασικές στιγμές, δυστυχώς όμως δεν κάναμε το γκολ. Το γκολ είναι το πρόβλημά μας όλη τη σεζόν. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το θέλαμε και δεν το αξίζαμε».

Τι σημαίνει η πιθανή επιστροφή βαθμών από το CAS: «Αν επιστραφούν οι βαθμοί που αξίζουμε και κερδίσαμε δίκαια μέσα στο γήπεδο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Χωρίς αυτούς τους βαθμούς δυσκολεύει η κατάσταση, ωστόσο έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια στα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε τους βαθμούς και να πάμε στα play-offs».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς