17.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των Ερυθρολεύκων ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 επί της ΑΕΚ, διατηρήθηκε στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και πλέον στρέφει την προσοχή του στην πρώτη μεγάλη μάχη με την Αταλάντα για τη φάση των play-off στο Europa League.

Δίχως περιθώρια για ξεκούραση οι παίκτες του Μαρτίνς ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα την προετοιμασία τους για το κομβικό ματς με τους Ιταλούς στο Μπέργκαμο (17/02) και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα προπονηθούν και το πρωί της Τετάρτης στον Ρέντη πριν το ταξίδι για την Ιταλία. Στη συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο «Gewiss Stadium» τους πρωταθλητές Ελλάδας θα εκπροσωπήσουν οι Πέδρο Μαρτίνς και Παπέ Αμπού Σισέ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πειραιωτών για τη μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης:

«Την Τετάρτη (16/2) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 32 του UEFA Europa League. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 16/2

11:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

19:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Αταλάντα. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Πέμπτη 17/2

22:00 Αταλάντα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Stadio di Bergamo.

Η συνέντευξη Τύπου της Αταλάντα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16/2 στις 13:15 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο (Centro Sportivo Bortolotti, Zingonia) ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 15:30 (τοπική ώρα) στο ίδιο μέρος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς