23.8 C
Athens

Τούμπα: Συνελήφθησαν 8 χουλιγκάνοι για τον ξυλοδαρμό ενός 15χρονου, μόλις δυο 24ωρα πριν τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Ένα 15χρονο αγόρι είχε δεχτεί άγρια επίθεση από μια μεγάλη ομάδα χουλιγκάνων το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τούμπας συνέλαβαν οκτώ εμπλεκόμενους, επτά Έλληνες και έναν Αλβανό. Όλοι τους ανήλικοι…

Η υπόθεση θυμίζει αρκετά εκείνη που οδήγησε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τόσο σε αναλογία όσο και σε τρόπο δράσης. Μάλιστα, έλαβε χώρα μόλις δυο 24ωρα νωρίτερα, επιβεβαιώνοντας όσους πίστευαν πως αν ήταν απλώς θέμα χρόνου μέχρι να υπάρξει ένας ακόμη νεκρός, μετά τον Τόσκο Μποζατζίσκι.

https://athlosnews.gr/lefteria-sta-aderfia-mas-oi-opadoi-tou-paok-deichnoun-tin-allilengyi-tous-stous-dolofonous-tou-alki-vid-pic/

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά Έλληνες κι έναν Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν, βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς