27.5 C
Athens

Βαλμπουενά: Να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην Αταλάντα

Από τα πόδια του Ματιέ Βαλμπουενά εκτελέστηκε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 1-0 της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, με τον πολύπειρο Γάλλο μεσοεπιθετικό να τονίζει στη NOVA πως βρίσκεται στους Ερυθρόλευκους για να τους ενισχύει είτε παίζει βασικός, είτε έρχεται από τον πάγκο.

Υποστήριξε παράλληλα πως η νίκη στο ντέρμπι με την Ένωση δίνει άλλη ψυχολογία στην ομάδα του ενόψει Αταλάντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία της κόρης και του ανιψιού του: «Είχαν καιρό να έρθουν, όποτε έρχονται μας φέρνουν τύχη και χαίρομαι που τους έχω εδώ».

Για το ματς: «Ήταν πολύ δύσκολο, σημαντικό ματς, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και όταν δεν παίζεις καλά. Ήταν δύσκολο αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη, μερικές φορές χρειάζεται δύναμη για να κερδίσεις τα παιχνίδια».

Για τα χτυπήματά του στα στημένα: «Είναι πολύ σημαντικό όλοι να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν, όταν μπαίνουν στο γήπεδο να είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν. Είτε είσαι βασικός είτε αναπληρωματικός πρέπει να είσαι εδώ και να δίνεις δύναμη στην ομάδα σου».

Για την Αταλάντα: «Είναι ευρωπαϊκά ματς, ιδιαίτερα ματς, εντελώς διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε έξυπνο παιχνίδι γιατί υπάρχουν δύο παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε καλοί γιατί πρόκειται για άλλο επίπεδο. Είναι καλό που κερδίσαμε το ντέρμπι, μας δίνει δύναμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς