21.2 C
Athens

Εμβιλά: Σκανδαλώδης η διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ, ο Μανωλάς μας συμβούλεψε για την Αταλάντα

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Γιαν Εμβιλά, χαρακτήρισε «σκανδαλώδη» τη διαιτησία της αναμέτρησης δίχως να δώσει περαιτέρω συνέχεια και να αναφερθεί σε συγκεκριμένες φάσεις.

Παράλληλα, ο Γάλλος αναφέρθηκε στον Φαντιγκά αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση με την Αταλάντα, υποστηρίζοντας πως ο Κώστας Μανωλάς έχει συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές για τους Μπεργκαμάσκι.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι: «Είμαι χαρούμενος. Με το γκολ μου κατάφερε η ομάδα να κερδίσει ένα ντέρμπι. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Όποιος και να το έβαζε το γκολ η χαρά θα ήταν η ίδια, γιατί προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα. Είμαι χαρούμενος κυρίως για τη νίκη στο ντέρμπι».

Για τον Βαλμπουενά και την ικανότητά του να δημιουργεί: «Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του και τι μπορεί να κάνει. Είναι τρανό παράδειγμα για τους νέους. Είτε παίζει βασικός είτε αναπληρωματικός, δίνει το 100% για την ομάδα».

Για το τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο μέρος: «Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά καλά σήμερα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά αλλά σήμερα η διαιτησία ήταν σκανδαλώδης γιατί όταν έπρεπε να κάνουν πράγματα δεν τα κάνανε και άλλες φορές κάνανε πράγματα που δεν έπρεπε. Δεν μου αρέσει όταν δεν παίζουμε καλά και κοιτάω τα δικά μας λάθη».

Για την Αταλάντα: «Η αποφασιστικότητα, η ένταση και η ταχύτητα είναι πράγματα που πρέπει να έχουμε στον ύψιστο βαθμό. Οι Ιταλοί είναι σε καλοί φυσική κατάσταση, Ο Κώστας Μανωλάς μας έχει συμβουλέψει, γιατί γνωρίζει καλά τις ιταλικές ομάδες. Γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να τρέξουμε πολύ».

Για τον Φαντιγκά και τη σχέση τους: «Είναι ένας παίκτης που φάνηκε ότι έχει χημεία ανάμεσά μας. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που είναι εδώ. Είναι ένας παίκτης που εξελίσσεται γρήγορα. Αστειευόμαστε αρκετά μεταξύ μας. Πιστεύω ότι έχει μέλλον μπροστά του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς