18.8 C
Athens

«Στη λίστα της Μίλαν και του Μαλντίνι ο Αγκιμπού Καμαρά»

Στη λίστα της Μίλαν με τους μεταγραφικούς της στόχους ενόψει καλοκαιριού φέρεται να βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sempre Milan, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ενδιαφέρει τον Πάολο Μαλντίνι και βρίσκεται στο μπλοκάκι με τα ονόματα παικτών που θα «κυνηγήσει» στο τέλος της σεζόν.

Η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Καμαρά εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το στιλ παιχνιδιού του τον καθιστά μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους Ροσονέρι.

«Ο Καμαρά έχει εξαιρετικό όραμα για το παιχνίδι και το κατάλληλο πόδι για να το εκτελέσει, κάτι που φαίνεται στις πέντε ασίστ του σε 17 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει τον Καμαρά από τις επιλογές της Μίλαν στη θέση της επιθετικής μεσαίας γραμμής, απέναντι για παράδειγμα στον Μπραχίμ Ντίαζ, είναι η σωματική του διάπλαση. Ο Καμάρα έχει τη δύναμη που το κάνει πιο δύσκολο να του πάρεις την μπάλα και μη ποιότητα της δουλειάς του είναι υψηλότερη από αυτή του Ντίαζ.

Η δουλειά του παίκτη της Γουινέα μακριά από την μπάλα είναι ένα από τα δυνατά του σημεία. Η σωματοδομή του θα έδινε στη Μίλαν μεγαλύτερο προβάδισμα μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της άμυνας του αντιπάλου», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

Καταλήγοντας, η ιστοσελίδα κάνει αναφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 21χρονο διεθνή του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πως το προφίλ του παίκτη έχει κριθεί ενδιαφέρον και θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά από την ιταλική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς